Jubileumconcert in coronatijd gaat door

De coronacrisis brengt ook voor de culturele sector en horeca forse beperkingen met zich mee. Beperkingen die naar verwachting nog wel een tijdje gaan duren. Maar zitten de Wannebiezz bij de pakken neer? Nee natuurlijk! Samen met de Stadsgehoorzaal gaan de mannen onderzoeken wat de kansen en mogelijkheden zijn binnen die anderhalve meter.

Dit jaar vieren de Wannebiezz hun 15 jarig jubileum, en dat laten ze niet zonder slag of stoot aan hun neus voorbij gaan. Op zaterdag 11 juli aanstaande geven zij – met begeleidingsband B!K D!EL – twee concerten in het Vlaardingse theater. Voor de Stadsgehoorzaal een uitstekende gelegenheid om te onderzoeken hoe ze de bezoekers ondanks de geldende beperkingen toch een maximale theaterbeleving kunnen bieden. De zaal biedt normaal gesproken plaats aan 650 gasten, maar als de anderhalve meter wordt gerespecteerd, dan is er nog genoeg plek voor 2x 100 die-hard Wannebiezz-fans!

En die gaan wat meemaken! Een exclusieve Wannebiezz-beleving op gepaste afstand. Eens kijken of met honderd inhakers en meezingers ook het dak eraf gaat. De polonaise wordt lastig, maar daar wordt vast wel een mouw aan gepast. Een unieke avond die slechts is weggelegd voor 200 snelle beslissers!

De concerten op 11 juli 2020 beginnen om 19:30 en 22:00 uur, tussen de beide concerten in wordt de zaal en de foyer uiteraard intensief schoongemaakt. Kaarten kosten € 17,50 per stuk en zijn verkrijgbaar via www.wannebiezz.nl/15jaar

Share:
2023 © de Wannebiezz - by Slide

Laatste nieuws