Meezingfeest (Stad) Zingt

De meest muzikale en interactieve show van Nederland komt naar je toe!

Samen zingen
verbroedert, samen zingen geeft ontspanning, samen zingen is gezellig en samen zingen maakt gelukkig. De leukste feelgood-band van Nederland, de Wannebiezz, komt naar diverse theaters in Nederland om samen met showmaster Dave van der Wal op zoek te gaan naar jouw gelukshormoon.

Na het jarenlange succes van onder andere Rotterdam Zingt is het hoog tijd dat heel Nederland dit aanstekelijke meezingspektakel leert kennen! Veel bekende hits van de afgelopen 50 jaar passeren de revue en worden zowel op het toneel als in de zaal uit volle borst meegezongen. Van “Malle Babbe” tot “Una Paloma Blanca” en van Willeke Alberti tot Tom Jones. Voor het meezing-gemak worden de liedteksten geprojecteerd op een groot scherm.

Een enthousiast gelegenheidskoor wordt muzikaal ondersteund door de begeleidingsband B!K D!EL, en er is een uniek gastoptreden van een lokale artiest. Wie dat is houden we nog even geheim.

Kortom; een muzikaal feest van herkenning met stadsgenoten op het toneel, goeie muziek, lekkere liedjes en vooral heel veel plezier. En wie denkt dat het onmogelijk is om een polonaise te doen in het theater is nog niet eerder bij een meezingfeest van de Wannebiezz geweest. Laat jouw stem niet verloren gaan, en doe mee in de feestvreugde. Het is tijd om samen met de Wannebiezz de sterren van de hemel te zingen!

 

Het meezingfeest op de kaart

2023 © de Wannebiezz - by Slide

Laatste nieuws