Download-actie

Het gaat goed met de single “Goeiemorge Zonneschijn”. Het is pas een week geleden dat deze nieuwste van de Wannebiezz is uitgebracht en de reacties vanuit het hele land zijn nu al overweldigend.

De plaat is op de meeste radiozenders al te horen geweest en de bijbehorende videoclip is in 7 dagen tijd bijna 3.500 keer bekeken. Arie, Rocco & Gilles zijn trots op hun nieuwe plaatje en zeer verrast met wat het teweeg brengt.

Wat nog ontbreekt is een mooie notering in de hitlijsten en daar hebben ze jouw hulp bij nodig. Hoe meer de single wordt gedownload, des te hoger de notering is. En één download kost slechts 99 cent.

We hebben een leuke DOWNLOAD-ACTIE bedacht:
Als jij de single 4x download [max. 2x per dag] en de download bevestigingen mailt naar info@wannebiezz.nl, dan sturen wij jou de fysieke cd-single en een leuke verrassing toe.

Als je de single in 1 week 8x download, ontvang jij de complete single collectie die de Wannebiezz tot nu toe hebben uitgebracht én een persoonlijk berichtje van Arie, Rocco & Gilles.

En voor echte vrienden hebben we een bijzondere beloning. Als jij de single 18x download, ontvang je niet alleen de cd-single, maar ook de DVD van de Theater-Feest-registratie van Ol De Wee. DUS DOE MEE en bezorg jezelf, de Wannebiezz en de rest van Nederland een zonnige glimlach.

http://www.ultimatedisk.nl/artikel/de-wannebiezz-goeiemorge-zonneschijn

Share:
2023 © de Wannebiezz - by Slide

Laatste nieuws