Wannebiezz naar Sony Music

Arie, Rocco & Gilles van de Wannebiezz hebben met hun optreden in Holland´s Got Talent niet uitsluitend de aandacht getrokken van de televisiekijkers, de jury en het publiek in de zaal. Dit humoristische, muzikale, Rotterdamse trio was duidelijk een welkome afwisseling in deze gevarieerde talentenjacht op RTL 4. Dit leverde hen enorm veel positieve reacties op vanuit het hele land. Tussen deze reacties zat ook enthousiast bericht een medewerker van SONY. Ook hij was verbaasd dat de Wannebiezz niet door waren naar de live televisieshows en nam contact op met SHOW en zo; het management van de Wannebiezz.

Sony Music Bookings is het bedrijf dat de optredens regelt voor o.a. Los Angeles the Voices en de finalisten van HGT. Dit Internationaal opererende bedrijf was vooral onder de indruk van de eigenheid en de zangkwaliteiten van de Wannebiezz en wilde het bijzondere trio graag opnemen in het artiestenbestand. Na wat soepele onderhandelingen waren beide partijen er vlot uit en dat werd beklonken met een biertje voor Arie, een proseccootje voor Gilles en een schelvispekeltje voor Rocco.

Deze “move” past prima in de planning van de Wannebiezz, want de heren blijken Internationale aspiraties te hebben. Welke dit zijn houden zij liever nog even geheim, maar ze beloven om hier over enkele weken meer over te vertellen. Arie, Rocco & Gilles zijn blijkbaar op de goede weg en dat verdienen deze sympathieke entertainers. Wordt vervolgd…..

Share:
2023 © de Wannebiezz - by Slide

Laatste nieuws