Spaaractie Jumbo Seniorenshow groot succes

De Wannebiezz hebben een enorm brede doelgroep. Niet alleen bij alle lagen van de bevolking, maar ook bij alle leeftijden weet dit vrolijke trio de juiste snaar te raken. Begin dit jaar stonden zij in het theater met hun familievoorstelling “Wannebiezz Kinderspel”, waarbij kids vanaf 4 jaar kennis maakten met het tijdloze repertoire van het legendarische Cocktail Trio. Maar ook bij de “senioren’ vinden zij een enthousiast publiek. Speciaal voor de ‘ouderen’ in Vlaardingen hebben de Wannebiezz, in samenwerking met Jumbo Wuijts supermarkt, een Seniorenshow samengesteld voor de zondagmiddag 12 oktober in de Stadsgehoorzaal. In deze show ontvangen zij Marco de Hollander, Sandy Struijs, Rita Young, De Haringkoppen en Saskia & Serge.

Om deze “ouderwets gezellige meezing voorstelling” bij te wonen, hoeft men alleen zegeltjes te sparen. Door de dagelijkse boodschapjes bij Jumbo Wuijts te doen, krijgt men een zegel bij elke 5 euro aan boodschappen. Een volle spaarkaart geeft recht op een speciale cd van de Wannebiezz én twee toegangsbewijzen voor de Jumbo Seniorenshow. Op deze wijze willen Hans en Karin Wuijts iets doen voor een doelgroep waar steeds minder voor wordt georganiseerd. Tevens sporen ze de ‘jongere generaties’ aan om te sparen en eens iets terug te doen voor hun ouders, ‘oppas opa’s en oma’s’ of de buurtjes die de huisdieren en plantjes hebben verzorgd tijdens de vakantie.

De spaaractie blijkt echter zo’n succes dat vandaag besloten is om een extra Seniorenshow te geven op 12 oktober. Als de bezoekers hun vouchers bij de Stadsgehoorzaal omwisselen voor toegangskaartjes kunnen zij kiezen om de show van 11:00 of 15:15 te bezoeken. In verband met de grote belangstelling zal de spaaractie worden verlengd tot 14 september. De volle spaarkaarten kunnen bij Jumbo Wuijts worden ingeleverd tot zondag 5 oktober.

Share:
2023 © de Wannebiezz - by Slide

Laatste nieuws