Nieuwe single

Er zijn van die liedjes die, als je ze eenmaal gehoord hebt, niet meer uit je hoofd gaan. Vanwege de tekst of omdat de melodie je aanspreekt. Bij Goeiemorge Zonneschijn was dat om beide redenen. Sinds de Wannebiezz het eind 2012 uitbrachten heeft het liedje wereldwijd miljoenen mensen bereikt en blij gemaakt. Is het niet omdat ze het als ringtoon gebruiken, dan worden ze er wel mee gewekt op kamp of deelt men het met elkaar voor een steuntje in de rug. Het is bijna niet te geloven, maar het wordt zelfs gedraaid op uitvaarten omdat het, ondanks alles, de positieve kijk op het leven benadrukt en er kracht uit geput wordt. Kortom, iedereen heeft er wel iets mee.

Ook de Wannebiezz zelf krijgen er geen genoeg van, het lied ontbreekt dan ook bij geen enkel optreden. Raar maar waar: de single heeft nooit de landelijke aandacht gekregen die hij verdient. Mede om die reden besloten Rocco, Arie en Gilles om hem opnieuw uit te brengen en meteen in een nieuw jasje te steken, zónder dat dit ten koste zou gaan van de oorspronkelijke versie.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het lied dus geen ode aan de zon of haar schijnsel, het gaat er vooral om dat je de positiviteit in jezelf moet vinden en die dan uitstraalt naar je omgeving.

Kortom, wees zélf het zonnetje en gun iedereen jouw oogverblindende glimlach. Laten we eerlijk zijn: het leven is al zwaar genoeg. En het wordt een stuk gezelliger als we wat meer met elkaar kunnen lachen. “Goeiemorge Zonneschijn, je ben veel mooier met een glimlach, je ken maar beter vrolijk zijn”.

Share:
2023 © de Wannebiezz - by Slide

Laatste nieuws