Ken Het Zijn – De nieuwe single

KEN HET ZIJN DAT IK JE ERGENS VAN KAN!?

Op vrijdag 13 september brengen de Wannebiezz niet alleen de allertofste single van dit moment uit, het is ook gelijk de allertofste openingszin!

Openingszin..? JA!
In een tijd dat bijna iedereen veilig en soms anoniem via smartphone communiceert en we van links naar rechts swipen, menen Arie, Rocco en Gilles dat er niets gaat boven persoonlijk contact.
En of het nou gaat om flirten of gewoon een gezellig gesprek zonder bijbedoelingen, het begint met contact maken.

Het is een veel besproken onderwerp op dit moment. We zitten allemaal teveel met onze neuzen in onze schermen en echt contact is er nauwelijks. Hele gezinnen verliezen elkaar hierdoor en het percentage van mensen die zich eenzaam voelen is nog nooit zo hoog geweest.
“Vroeger kon je iemand nog eens om een vuurtje vragen en bij gebrek aan fantasie een “kom je hier vaker?” de lucht in slingeren”, zegt Rocco van de Wannebiezz, “maar tegenwoordig lijken mensen bang om elkaar aan te spreken, dat is toch van de zotte!?”.

De meest afgezaagde openingszin is toch wel “Ken ik jou ergens van?”.
Als je het op z’n Rotterdams – het dialect waar de Wannebiezz in zingen – vraagt, dan wordt het “Ken het zijn dat ik je ergens van kan?” en dat klinkt al gelijk een stuk toegankelijker.
“Het breekt echt het ijs bij de dames”, glundert Arie. “Ook bij de heren hoor”, vult Gilles lachend aan, “ze moeten echt even luisteren naar wat je nou precies hebt gezegd en moeten dan lachen.. een beter begin kan je niet hebben”.
“Ken Het Zijn” is dus niet alleen de nieuwe single van de Wannebiezz, maar wordt vanaf nu ook de meest gebruikte openingszin als het aan de Wannebiezz ligt!

De productie van het nummer ligt wederom in handen van Eddy Ouwens en bekende muzikanten hebben meegespeeld, waaronder Bert Meulendijk op gitaar (bekend van de Edwin Evers Band) en David Rockefeller op trompet (bekend van New Cool Collective).
Het is een echte oorwurm zoals dat heet en door het ‘80’s Madness / Ska sausje’ in het arrangement heb je het gevoel dat je “Ken het Zijn” al ergens van “kan”!

Download en/of streamen kan via onderstaande links:
Spotify
Hits NL
Apple Music / iTunes
Deezer
Goople Play
YouTube

Share:
2023 © de Wannebiezz - by Slide

Laatste nieuws