de Wannebiezz, kroonprinsen met een missie

Nog nagenietend van een succesvol Vriendenconcert in een uitverkocht theater zijn de Wannebiezz deze week begonnen met hun uitgebreide landelijke promotietour in verband met hun nieuwe single “Vandaag mag nooit meer overgaan”. Hoewel bij deze single misschien beter gesproken kan worden van een zegetocht.

Nog voordat de promotiecampagne goed en wel is gestart, werd het vrolijke liedje unaniem omarmd en opgenomen in de diverse hitlijsten. Goede vrijdag werd zelfs voor de Wannebiezz een “Goeie vrijdag”, want op die dag kregen zij te horen dat zij opgenomen zijn in het illustere rijtje Oranje Kroon dragers van TV Oranje en Radio Oranje Nationaal. Hiermee is Nederland in een klap drie kroonprinsen rijker. Aangezien adel verplicht, hebben Arie, Rocco & Gilles besloten dat zij met een missie het land in gaan. Nu de weersomstandigheden fors te wensen over laten, zullen de Wannebiezz, de komende weken, persoonlijk het lentegevoel brengen bij radio- en televisieomroepen verspreid door het land. Vanzelfsprekend zullen zij dit ook doen bij hun optredens. De Wannebiezz zijn er namelijk van overtuigd dat lente pas echt haar intrede kan doen als iedereen wat positiever in het leven staat en daar helpen zij graag een handje bij.

De Wannebiezz lijken patent te hebben op de positieve liedjes en dat is duidelijk niet aan dovemansoren gericht. In het hele land groeit de schare enthousiaste fans in rap tempo en een veelgehoord compliment is dat men een blij gevoel overhoudt aan een optreden van de Wannebiezz. Welbeschouwd zijn ze dus de eerste echte “FEEL GOOD band” van Nederland. Het wachten is nu op een persoonlijke uitnodiging van collega kroonprins Willem Alexander voor 30 april. Hoe mooi zou het zijn als heel Nederland, samen met de kersverse Koning en Koningin, uit volle borst zingt “Vandaag mag nooit meer overgaan”?

http://www.ultimatedisk.nl/artikel/de-wannebiezz-vandaag-mag-nooit-meer-…

Share:
2023 © de Wannebiezz - by Slide

Laatste nieuws