B!K D!EL 31 augustus op Zomerterras

Dit jaar staan de Wannebiezz voor de 4e keer op het Zomerterras in Vlaardingen. Elk jaar was een grotere tent nodig om de bezoekers te laten plaats nemen in ‘Bar Gezellig’. Dit jaar besloot de organisatie dat de Wannebiezz uit hun tent gegroeid waren en stelde voor dat Arie, Rocco & Gilles met hun Meezing-Festijn zouden verhuizen naar het hoofdpodium op het veld.

Met gespeelde terughoudendheid stemde het drietal in en al snel groeide het idee om dan ook echt ‘uit te pakken’. Zij trommelden wat muzikale vrienden bij elkaar en haalden een paar nachten flink door. Het resultaat van deze ‘repetities’ is B!K D!EL; de Wannebiezz samen met zus Sjaan, een drummert (Freddie), een bassist (Pat), nóg een gitarist (Steef), nóg een toetsenist (Peet) en heel veel nieuwe liedjes. Van ‘lekker rollebollebolle in het bos’ tot ‘When the lady smiles’ en alles wat daar tussen zit (en dat is veel). En alsof dat nog niet genoeg is zal niemand minder dan “Jacques Herb” bij de Wannebiezz aansluiten om het feest nog completer te maken.

“Nog effe een avond knalle met z’n alle in het laatste weekend van de zomervakantie want daarna gaan we wel weer normaal doen. B!K D!EL ;-)”

Zaterdag 31 augustus 2013
vanaf 21:00 uur
Zomerterras – Vlaardingen

Voorverkoop via www.stadsgehoorzaal.nl
Meer info (binnenkort) op www.zomerterras.nl

Share:
2023 © de Wannebiezz - by Slide

Laatste nieuws